Om Photo Adventures

PhotoAdventures_LapplandMedia

Vi har bedrivit kursverksamhet i fotografering sedan 2001 och är den enda aktören i Lappland som året om kan erbjuda professionellt guidad fotografering. Alla våra kurser ingår i Canons fotoskola och sponsras även av Manfrotto. Vi samarbetar enbart med etablerade fotografer från regionen och som har stor lokalkännedom. Att som fotograf få lära sig nya tips och tekniker från en professionell fotograf vet vi kan öppna dörrarna till en helt ny värld. Välj mellan kvällskurser sommar eller vintertid i Abisko/Björkliden eller flerdagarskurser i Abisko, Kiruna, Norge eller Finland.

Våra sommarkurserna fortsätter att vara populära, med fokus på midnattssolen, det vilda djurlivet och det andlöst vackra fjällandskapet. De senaste årens starkt ökande intresse för norrsken inspirerade oss att starta Aurora PhotoAdventures under vintern 2012. Vi underskattade inte intresset, alla våra flerdagarskurser blev fullbokade från jul och framåt och vår femdagarskurs har till och med kunnat läsas i National Geographic! En nyhet för i år är att vi kör en kurs i Finland i rovdjursfotografering och ger även kvällskurser sommartid i Abisko och Björkliden. Kvällskurserna ges varje kväll från 13 juli till 13 augusti.  Alla våra kurser är uppskattade, vilket vi gärna förklarar med vår långa erfarenhet, en hög ambition när det gäller kvalitet och skickliga guider.

Vi har haft deltagare från hela världen, i skrivande stund från över 40 olika nationer, och det blir fler. Läs deras inspirerande omdömen på vår Tripadvisorsida där vi är glada över erhållit Tripadvisors certifikat för excellenta turer.

Välkommen till oss!

Peter Rosén, VD LapplandMedia & PhotoAdventures AB