Sommarfotokurser

Ljuset under de lappländska sommarnätterna skänker ett magiskt skimmer åt landskapet. Grönskande fjällsidor, gnistrande forsar, en mättad himmel och snöklädda bergstoppar. Scenerier skiftar ständigt under ljuset och säsongens unika prägel – detta är Lappland! Lär dig att fånga ögonblicket på bild! Vi tar nu emot intresseanmälan för våra turer sommaren 2017!

LapplandMedia & PhotoAdventures är baserad i Abisko och bjuder in dig till fotokurser i både Finland och Svenska Lappland där du får lära dig att föreviga sommarfjällets allra vackraste motiv eller vilda björnar, vargar, järvar i ingemansland mellan Finland och Ryssland.  Följ med för en lärorik fotosession där många av dina upplevelser även blir bilder att njuta av i efterhand. Välj mellan kvälls- eller flerdagarskurser.

Samtliga av våra fotokurser ingår i Canons fotoskola och är även sponsrad av Manfrotto vilket innebär att vi kan erbjuda mycket bra kamerautrustning utan extra kostnad.

Vi har haft gäster från över 40 länder under de senaste åren och är glada över att vi fått utmärkelsen TripAdvisor Certificate of Excellence Award med tanke på de positiva kommentarer vi får från våra gäster på TripAdvisor. Läs gärna deras kommentarer här: Tripadvisor

För frågor kontakta gärna Peter på info@lapplandmedia.se eller 070-333 8883.